2014. január 31., péntek

Kis magyarázkodás...

Sziasztok! Tudom, hogy nagyon régen írtam már, ezért szeretnék pár szóban magyarázkodni, illetve még egy kis türelmet kérni.

Ebben a vizsgaidőszakban elég sok vizsgám volt, sajnos nem sok időm maradt másra, persze az edzésre és a kajára odafigyeltem, erre büszke vagyok.

Azonban a héten nem sikerült az utolsó vizsgám, így még lesz egy köröm jövő hét kedden. Ez lesz így a 9. vizsgám.

Nem szeretek magyarázkodni, de most tényleg úgy érzem, hogy felkészülten mentem vizsgázni, és hogy nem túl igazságosan buktattak meg.

Azt hiszem nem kell részleteznem, hogy mennyire a padlón vagyok most, milyen szinten ki vannak készülve az idegeim, stb stb... Erre még rájön az is, hogy sikeresen ismét ''összeszedtem'' valamit, mehettem orvoshoz, szedhetek megint gyógyszert.

Aki régebb óta olvas, az talán emlékszik még rá, hogy az előző vizsgaidőszakomat is így zártam: az utolsó vizsgám előtt már olyan nagy volt a stressz, kimerültség, hogy szintén orvosnál kötöttem ki, gyógyszerszedés, stb... Sajnos majdnem 1 egész hónapig szenvedtem amiatt, edzés nuku, enni nem bírtam, még egy megfázást is összeszedtem.

Azért remélem, hogy most hamarabb és jobban fogok kijönni a dologból, de annyit mondhatok, hogy most a hisztimérőm már kiakadt, senki ne is jöjjön a közelembe, amíg nem lesz meg a vizsgám, és vége nem lesz a stressznek ;)

Na most van egy óriási nagy tanulság, amit levontam magamnak ebből az egészből: tönkreteszem magam, ha így haladok. Igen, nagyon fontos az egyetem, nagyon fontos, hogy meglegyen minden vizsgám, de egyszerűen nem ér annyit, hogy olyan szinten kikészüljek, hogy már beteg legyek.

Mert most ez van... és az előző vizsgaidőszakban is ez volt. 

Tehát egy pici türelmet még kérnék tőletek, látom én az oldalletöltéseken, hogy jöttök, és keresitek az új bejegyzést. Szóval köszönöm az érdeklődést, és a bizalmat! Kérlek gondoljatok rám jövő hét kedden, én pedig ígérem, hogy visszatérek új bejegyzésekkel, és pozitív életszemlélettel :)

Sok puszi, Bella

7 megjegyzés:

 1. Én gondoltam rád. :) Annyira éreztem, hogy szétvizsgázod magad. örülök, hogy az eddigiek sikerültek. Lehet az utolsó azért nem is jött össze, mert már kivagy. Nekem is volt ilyen. A következő alkalomra alig tanulással majdnem 5-öst írtam. :)

  Menni fog ez, csak aludj előtte. Én szurkolok.

  A bejegyzések megvárnak, mindneki megvár. :) Hajrá! :)

  VálaszTörlés
 2. Szia! Nem irigyellek :S de kitartás! Ügyes csaj vagy, ezt már sokszor bizonyítottad! ;) Menni fog :)
  Amúgy én is erre jöttem rá, ami a sulit illeti..én is nagyon stresszes vagyok miatta, szóval próbálom kicsit lazábban venni, mert ez így már nem oké.
  Na de sok sikert a vizsgához ;) Türelmesen várunk :))
  Nóri

  VálaszTörlés
 3. Én is jöttem nézni a bejegyeket és gondoltam, hogy a vizsgákkal vagy elhavazódva! Kitartás és vigyázz magadra!! Pihenj, amennyit csak tudsz! Puszi!

  VálaszTörlés
 4. Bella drága, hova tudnék Neked írni?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, ezen az e-mail címen tudsz elérni: zurelily@gmail.com :)

   Törlés
 5. Nagyon köszönöm itt is! :) Felicia

  VálaszTörlés
 6. Szia! Már én is nagyon várom az új bejegyzést, remélem minden rendben veled!
  Niki

  VálaszTörlés