2012. november 12., hétfő

11. hét összefoglalás

08. 27. (hétfő): 72,5 kg
09. 03. (hétfő): 70,5 kg
09. 10. (hétfő): 69,5 kg
09. 16. (vasárnap): 69 kg
09. 24. (hétfő): 68,5 kg
10. 01. (hétfő): 67,5kg
10. 08. (hétfő): 67 kg
10. 15. (hétfő): 66 kg
10. 22. (hétfő): 64,5 kg
10. 29. (hétfő): 64 kg
11. 06. (kedd): 63,5 kg
11. 12. (hétfő): 62,5 kg

Ezen a héten minden ment tovább a szokásos szerint. Pontosabban a szombati nap kivételes volt, mert már elég régóta megígértem a barátomnak, hogy megkóstoljuk majd a KFC-ben a Bigapitát, ha vége lesz a diétámnak. Na, szombaton szavamon is fogott, és megmondom őszintén, hogy már nem volt szívem nemet mondani neki, azok után, hogy megígértem.

Nézegettem a honlapon a tápértékeket, ami annyira nem is vészes... De kis számolás után rá kellett csodálkoznom, hogy a makrotápanyagok sehogy sem jönnek ki a kalóriák fényében! Hmm, érdekes... Értsd: kevesebb g zsír, fehérje, szénhidrát van feltüntetve, mint amennyiből kijönne az adott kalóriamennyiség.

Mindegy, ez van. Számoltam a kalóriákkal, és lightosan ettem a nap többi részében. Azt hiszem, hogy egyszer talán ez is belefér. (nekem igen, mindenki más meg döntse el magának).

Aztán a hétvégén kóstoltunk diabetikus tortát is, hogy el tudjuk dönteni, milyet rendeljünk a szülinapomra :) Még nem döntöttünk, de szerdára kell, szóval holnap legkésőbb meg kell rendelni a tortát. Gondolkoztam rajta, hogy vajon önzőség-e diabetikus tortát rendelni (ergo mindenki azt eszi), vagy sem? Hát nem is tudom... De lehet, hogy végülis két picurka torta lesz, egy cukormentes, meg egy ''sima''. Aztán mindenki egyen abból amit jónak lát :)

(a kép klikkre nő)

1) Zebracsíkos felső
2) Mézes-mustáros csirkemell zöldborsós barna rizzsel
3-4) ''Varázslatos'' brownie
5) Pizzarétes! :)
6) Hétvégi összeállítás

Szurkoljatok, hogy túléljem ezt a hetet kaja szempontjából! :) Vasakarat  kell majd, hogy ne egyek semmiből sem többet a kelleténél :)

6 megjegyzés:

  1. A te szülinapod, ez egyfajta ajándék is lehetne a többiektől, hogy diabetikus a torta. :P Meg aztán lehet nekik is ízlik majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy szerintem tényleg nagyon finom! :) Meg amúgy nem is a kalóriákról van itt szó, de cukrot tényleg nem szívesen ennék :/

      Törlés
  2. Macsek:Boldogságos Szülinapot Neked!A tortát ne mond el,csak ha már megették...észre sem fogják venni a különbséget:))
    Brownie receptjét megkaphatjuk?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) A recept az jön hamarosan, csak még egyszer szeretném megsütni, mert ráfér egy kis finomítás. Nekem pl. ízlett, barátomnak kevésbé...

      Törlés