2013. január 7., hétfő

19. hét összefoglalás

08. 27. (hétfő): 72,5 kg
09. 03. (hétfő): 70,5 kg
09. 10. (hétfő): 69,5 kg
09. 16. (vasárnap): 69 kg
09. 24. (hétfő): 68,5 kg
10. 01. (hétfő): 67,5kg
10. 08. (hétfő): 67 kg
10. 15. (hétfő): 66 kg
10. 22. (hétfő): 64,5 kg
10. 29. (hétfő): 64 kg
11. 06. (kedd): 63,5 kg
11. 12. (hétfő): 62,5 kg
11. 19. (hétfő): 62 kg
11. 26. (hétfő): 61,5 kg
12. 03. (hétfő): 61 kg
12. 10. (hétfő): 60,5 kg
12. 17. (hétfő): 60 kg
12. 24. (hétfő): 59 kg
12. 31. (hétfő): 58,5 kg
2013. 01. 07. (hétfő): 58 kg

Itt van tehát az új év! Az előző Szilveszterem borzasztó rossz volt; becsapott egy barátnak hitt ember, szabályosan hátba támadott. Minden tekintetben megrövidített, anyagilag is (bár ez a legkevesebb...) Teljesen új értelmet nyert számomra a "barátság", és megtanultam kételkedni az emberekben. Azelőtt szinte feltétel nélkül bíztam, ma már ilyen nincs. 

Emellett nyomorultul éreztem magam a suli miatt, a kinézetem miatt, és a hirtelen, 1-2 hónap alatt felszedett tizen-x kiló miatt. Úgy is mondhatnám, hogy egy senkinek éreztem magam, és úgy éreztem, hogy sehová sem halad az életem.

Hatalmas a kontraszt a tavalyi, és az idei Szilveszterem között. Most jól éreztem magam a bőrömben, megdícsértek, hogy jól nézek ki; és barátok között telt az este. Talán 2012-ben az emberi kapcsolataim is jobbak lettek...

Nem szeretnék nagy visszatekintést írni az előző évről, de egy nagyon fontos dolgot megtanultam: tenni kell azért, amit el szeretnél érni, és nem lesz könnyű. Sok lemondással fog járni, és sokszor mást kell majd éppen tenned, mint amihez kedved lenne. 

NEM a külső számít, de egy olyan testben, amit szeretsz, ami tetszik: jobban is fogod érezni magad, magabiztosabb leszel. Ez tapasztalat... És én, ha magabiztos vagyok, jobban teljesítek.

Még nem értem el a célomat, de haladok. És amire most jöttem rá: 
tavaly is ez a ruha volt rajtam Szilveszterkor! 
Véletlen egybeesés... mégis... teljesen másképp néztem ki, és éreztem magam benne.

Nagyon jól telt egyébként a Szilveszer. Házibuliba mentünk, volt egy csomó étel-ital. Nem ittunk sokat, még a fiúk sem, de nagyon jól éreztük magunkat (és a házigazdának megmaradt egy csomó alkoholos, és nem alkoholos ital :) Süti is volt rengeteg(féle), én a nyertes túrós pogácsámat sütöttem meg, ha jól emlékszem, 5 tepsivel lett végül. Mivel társaságnak készült, kivételesen fehér liszttel. Hihetetlenül finom, majd jön a recept!

Volt klasszikus, és tortilla chips is (szósszal), plusz éjfél után nagyon finom virsli. 

És itt kell bevallanom, hogy bizony ettem abból, amiből szerettem volna. Nem kóstoltam végig mindent, de bizony ettem. A nap többi részében lightosan ettem (ami persze nem ment fel :), úgyhogy éhes is voltam eléggé. Nem ettem túl magam, de ettem, ami jól esett.

Hiába na, nem mentegetőzöm, de ez most jó volt azért.

* cappucino csokis sütivel (kakaós-kókuszos, a szokásos) *
* Dia-Wellness palacsinta! * csirke portugál módra *
* sütőben sült mustáros karaj light kockasajttal és főtt krumplival 
(a krumplinak csak a felét ettem meg :) *
* éés a palcsinta palacsinta-tortának megcsinálva, diétás lekvárral *

A hét többi részében nagyon odafigyeltem az evésre, tornára. Sokat kellett tanulnom nagyon, de azért a 4 alkalom torna megvolt. Még mindig a Ripped in 30-t csinálom Jillientől, de már a harmadik szint közepénél járok.

És képzeljétek, elkészült az ''első'' karaj is. Ha jól emlékszem, a diéta alatt eddig csak csirkés, pulykás étel volt. Nézegettem a boltban a husi csomagolását, és 100 grammonként 2 g zsírt írt, úgyhogy azt mondtam: jöhet! :)

Kicsit szomorú, de a sok tanulás úgy lekötött, hogy hétfőtől vasárnap estig ki sem mozdultam a lakásból. Ez van. Valószínű a következő hét sem lesz nagyon más, mert ezerrel kell készülnöm a patkó vizsgámra. :)

4 megjegyzés:

  1. Szorítok a vizsgádhoz! Csinos vagy és igazad van, tenni kell érte! Ügyes!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, elkél a szorítás :S Jó sok anyag van. Persze tanulok, haladok... de majd elkél a jó szerencse :)

      Köszi :)

      Törlés
  2. Macsek: nagggyon dögös vagy!..és jól jön a lelkesítő beszéd:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :)

      A jövőben próbálok majd többet írni diétáról, tornáról, meg a lelki dolgokról...

      Bizony nem egyszerű elindulni az úton, kell egy hatalmas kezdőlöket, és folyamatosan valamilyen plusz is, ami erőt ad. Nekem pl. ilyenek az előtte-utána átváltozások. MyFitnessPal-on, lifetilten sok van, képpel.

      Érdemes nézegetni, legalábbis nekem mindig erőt ad. Ha más is képes rá, én is! :)

      Törlés