2011. december 7., szerda

Újévi belvárosi futás


Ajánlom mindenki figyelmébe, aki éppen a közelben lesz! A táv 5,5 km, a nevezési díj 1000 Ft / fő. Ez nem verseny, úgyhogy helyezettek sem lesznek, viszont mindenki kap emlékérmet :) Amolyan kis ''feel good'' futás.
Szerintem ez a táv viszonylag könnyen teljesíthető, és kezdetnek nagyon szuper! Nekem ez lenne az első futós eseményem :)

Viszont valószínűleg sokak számára elrettentő lehet az időpont, de én idén valószínűleg nem fogok Szilveszterezni. Úgyhogy már csak egy dilemmám van: az időjárás. Ugye ez egy elég bizonytalan dolog, most honnan tudjam hogy nem lesz éppen -20 fok, vagy esetleg ónos eső, jég aznap?

Valamennyi hó, meg hideg még elmegy, az eső is, na de azért a jeges utat nem vállalnám be... Mondjuk a belvárosban lesz, szóval az utakat azért takarítják, de a az ónos esővel így sem tudnának mit kezdeni.

Ettől függetlenül szerintem nevezek rá, maximum nem megyek el, ha nagyon rosszak lesznek az útviszonyok.

Link: http://debrecenikilometerek.hu/ 

Ami nagyon tetszik a versenykiírásban: ''Újévi fogadalom helyett újévi futás! A babona szerint az újévi cselekedeteknek hatásuk van az egész évre. Nem ajánlott többek között sokat enni, dolgozni vagy vitatkozni. Ezért ne vitatkozz, húzz futócipőt és újévi ebéd helyett gyere, fuss velünk egy kört Debrecen belvárosában, hogy jól kezdődjön az újév!"
 
Mennyire igaz! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése