2012. február 20., hétfő

Futás hóban

Valójában még nem lendültem bele annyira a dolgokba, mint szeretném, de azért fogalmazhatunk úgy, hogy elindultam az úton. :)

Az egyik fontos dolog, hogy újra vettem magamnak bérletet az Aktív Fitnessbe, és voltam is ott egy 1,5 órás step aerobic órán. A közepe felé volt egy pont, amikor nagyon nehéznek éreztem, és azt hittem, hogy nem bírom megcsinálni, de végül mindent végigcsináltam. Szóval azért az állóképességém nem veszett el teljesen... :) (de sajnos nem is olyan, mint volt, ez tény :(

A második dolog, hogy vettem fel az egyetemen tesi órát. Ez még nem lenne akkor nagy szám, csakhogy! A 'kocogórát' vettem fel, ami tehát futás, ráadásul időjárástól függetlenül szabadtéren :) Csütörtökön volt az első óra. Volt, aki úgy jött el, hogy ''hát én azt hittem, hogy ekkora hó van, és bent futunk'' - de erről szerencsére szó sem volt.

Azt mondom, hogy szerencsére, mert ezt egy kihívásnak éltem meg. Ráadásul nem vagyok a híve a ''fussunk 20 kört a tornateremben, majd indián szökkeljünk egy kört, stb'' futásnak. Nagyon nem :)

Ez viszont hihetetlenül szuper volt! Tiszta, fehér hó, erdő, friss levegő. A táv nem volt hosszú, kb. 3 kilométer, néhány helyen azonban meg kellett küzdenem a folytatásért. Nem olyan könnyű ám ekkora hóban futni :) Persze ha már jó szélesen le van taposva, akkor nem olyan nagy a különbség.

Fázni nem fáztam, három réteg ruha volt rajtam, plusz fülmelegítő, sál, kesztyű. Bevallom inkább kimelegedtem, féltem is, hogy pont emiatt fogok megfázni, de szerencsére nem.

Ma pedig nincs már kifogás, sportolni kell!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése