2013. április 29., hétfő

55,5

Mit is mondhatnék... tudom, hogy nem érdemes minden nap mérni magunkat, napjában többször meg pláne nem. De ma délután elég rosszul voltam, úgyhogy nem tudtam a) a holnapi nagyon fontos vizsgámra rendesen tanulni, és b) nem tudtam elmenni kondizni.

Két Algoflex után úgy döntöttem, hogy egy kis futás jót tenne, úgyhogy tettem egy kört a városban. 40 perc - és sokkal, sokkal lassabban, mint szoktam. Most ennyit bírtam, de kellett ez nekem, és jól is esett nagyon...

Mindenestre amikor hazajöttem, zuhi után csak ráálltam a mérlegre, úgy voltam vele, hogy "bármilyen sokat mutat, nem érdekel, nem leszek ideges. De tudnom kell, mi a helyzet''. (ez a délutáni kókuszos omlós keksz-evés utáni helyzetfelmérés volt lényegében, köhh köhh)

És iiiigen, tudom, hogy össze-vissza mindent mutat a mérleg, DE! 

55,5 kg... Felnőtt életem során még sosem mutatott ilyen keveset, úgyhogy tudjátok mit, megengedem magamnak most, hogy örüljek kicsit nagyon :)

6 megjegyzés:

  1. Húha, gratula az ötösökhöz! A holnapi vizsgára meg nagy kalappal! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Igyekszem majd nagyon ;) Tényleg nagyon fontos vizsga most ez...

      Törlés
  2. Gratulálok! :) Ismét nagyon örülök neked. :) Most én is küzdök egyébként. Nem tudom még hogy hol rontom el pontosan de nagyon elrontok valamit. 52 voltam és most 53,6-ot mutatott mérleg legutóbb. :( Pedig keményen csinálom, és úgy is éreztem, hogy legalább 50%-kal kevesebb a narancsbőröm, energikusabb vagyok. Centikben abszolút semmi változás, szóval több az nem lettem ilyen szempontból. igazából nem a kilónak kéne számítania, de azért ez elég rosszul esett. :( Egy jó pár napig nyomon követem amit eszek, hátha kiderül, hogy valamiből többet eszem, mint kéne. Pedig a napi kalória keretem tuti nem lépem túl. Igaz, ami igaz ezen a héten élem meg a kellemetlen 5 napos témát, ilyenkor több vizet is elraktároz a szervezet. De a majdnem 2 kiló pluszt ezt nem magyarázza, nagyon max. 1-et. Tapasztalat.
    Csökkentem a CH-ot, aztán remélem pozitív eredménye lesz a dolgoknak. :)

    Neked mi a véleményed erről? Volt hasonlóval gondod?

    Egyébként... lesz ez a szám még kevesebb is, nyugi. :D Hát akkor milyet fogsz nézni. :) ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :)

      Hmm, szerintem simán vízvisszatartás... Azt értem, hogy 1 kiló pluszt szoktál tapasztalni, de nem lehet, hogy most van még valami más is a háttérben, ami rásegít? Én arra tudok gondolni, hogy most meleg van nagyon, többet izzad az ember - és talán nem iszol eleget?

      Ilyen nagy melegben (és pláne ha még edzel is!) sokkal több folyadékra van szükséged. Még valami: ha magas a rostbeviteled, akkor is nagyobb folyadékbevitel kell, mert a rost sok folyadékot köt meg :) (de ezt csak úgy zárójelben, mert idekívánkozott).

      A CH csökkentés jó ötlet, de nagyon alacsonyra se menj szerintem, hosszútávon nem jársz jól vele. Attól is függ, hogy kb. mennyit szoktál bevinni :)

      Nekem az a tapasztalatom, hogy ezek a napok nagyon bekavarhatnak a súlyodba sajnos :(

      Még valami: megnövekedett sóbevitel. Ez is okozhatja esetleg.

      Ezek jutottak az eszembe, na de azt tudom tanácsolni, hogy ne stresszelj ezen! Elhiszem, hogy rosszul esik, ismerem ezt az érzést :(

      Kitartás! ;)

      Törlés
  3. Régóta figyelemmel kísérem a blogodat, csak eddig még sosem kommentáltam. Úgy gondolom, hogy hihetetlenül inspiráló, amit végigcsináltál és csinálsz, nem tudom, hogy mi a végcél, de szerintem már most hibátlan, ahogy kinézel. Nálam is indul a diéta újra, viszont most azért írok, mert díjaztam a blogodat egy versenyben. Itt tudod megnézni: http://petalsintheashes1.blogspot.hu/2013/05/best-blog.html
    Szóval gratulálok, és további sok sikert és kitartást kívánok neked! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon szépen köszönöm! Nem is tudod, mennyit jelent ez nekem, hogy szerinted inspiráló, amit csinálok. :)

      Az álomsúlyom 52 kg. Mindig szerettem volna eljutni idáig, de valójában sosem voltam annyira közel hozzá, mint most, és nem is igen tűnt reális célnak.

      Nagyon szeretnék eljutni 52 kilóig, de utána a célom az, hogy visszaszedjek valamennyit izomban. Még nem tudom pontosan, majd meglátjuk, hogy hogy fogok kinézni :)

      Köszönöm szépen a díjat, nagyon kedves vagy! :)

      És sok sikert a diétádhoz! ;)

      Törlés