2012. december 20., csütörtök

A bűvös ötös

Ma csodálatos élményben volt részem. Felálltam a mérlegre... és 59,5 kg-ot mutatott. Igaz, hogy egész nap nem tudtam enni kb. semmit, szóval egyáltalán nem biztos, hogy holnap reggel nem ugrik vissza a súlyom 60 kilóra, na de ne legyünk negatívak! :D

Este pedig, túl a patológia bonctermi gyakvizsgámon, és egy jó kis magatartásorvostan zh-n... vettem magamnak egy szép ruhát.

Igen, poci az még van, tudom. De! Azt hiszem, hogy ez talán az első S-es ruhám a H&M-ből... 

8 megjegyzés:

  1. Minden elismerésem! :) Egy leheletnyi dolog van még, de az is el fog tűnni ha ilyen ütemben haladsz :) Ügyes vagy és csinos. :) Mennyi a cél egyébként ha mindenképp kilókban kéne meghatározni?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! Most nagyon boldog vagyok :)
    52 kiló a cél (tudom, sokak szerint az nagyon kevés), mert egyébként bőven van még rajtam zsír. Ha eljutok az 52 kilóig, akkor szeretnék majd felszedni 1-2 kilót izomban, és minden jó is lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is 52 vagyok most, de én még szeretnék egy olyan 4-et fogyni, de ezzel párhuzamosan izom is jönne fel, tudom.
      Amúgy... számolgattam és június 19. környékére fogod elvileg elérni az 52 kilót ha így folytatod a dolgokat. :) Felírtam függvényben a fogyidat és erre lehet saccolni. Ez 26 hét és 2 nap a legutolsó méreckedéstől számolva, tehát a 296.napon. :)
      De időközben elkezdesz majd izmosodni is, szóval ez egy közelítés csak. ;)

      Kitartást! :)

      Törlés
    2. Hűűű ez tök jó! :D Tisztára meglepődtem, hogy ezen gondolkoztál :) Aranyos vagy :)

      De egyébként tök jó érzés ebbe belegondolni!

      Persze tudom, hogy ez csak egyfajta sacc, mert sok mindentől függ a fogyás, de én nagyon elégedett lennék, ha így lenne.

      Miért akarsz még fogyni amúgy? Alacsony vagy? Én 164 cm vagyok, szerintem ehhez az 52 elég jó lenne. Csak ezért kérdezem :)

      Törlés
    3. Én 160 cm vagyok, elég vastagnak érzem a lábam ehhez, szóval inkább formásodni szeretnék. Engem frusztrál, hogy az alacsony termetemhez képest ennyi vagyok. Normális a súlyom, de szerintem ebből 4-5 kiló még zsír. Nagyon zavar. Ha be kéne határolnom egy 48-50 kiló körül lenne jó, de lehet ha izom is jönne fel maradna az 52, de ugye ezt így nem tudom, hogy az mennyit nyomna összességében. Igazából már egy ideje az Insanityt is abbahagytam, mert úgy éreztem az állóképességem nő, de más nem változik, és úgy éreztem nincs értelme. Fehér kenyeret meg zsemlét meg kiflit, szóval ilyesmiket egyáltalán nem eszek már jó pár hónapja, hanem ha kell teljes kiőrlésű kenyeret vagy rozskenyeret helyette, és ezt is próbálom minimalizálni. Egy ideig használtam egy oldalt ahova beírhatom, hogy miből mennyit ettem, de nincs mérlegem és saccra tudtam csak bírni. Azt láttam, hogy baromira kevés a fehérje, amit beviszek, ha tejterméket választom a zsírt is beviszem vele, de vagy a zsír vagy a szénhidrát túl sok volt. 1400 kalória/nap mellett. 1600 kéne a súlytartáshoz. De nagyon rossz számolgatni, főleg úgy hogy soha nem kaptam semmilyen visszajelzést. Valahol biztos elrontom, de nem tudom mit kezdjek ezzel már. Sajnos egyedül nem megy. Meg hát a lehetőségeim is korlátozottak. De ha gondolod e-mailben írok arról, hogy miket próbáltam eddig. Vagy te is mesélhetsz ha szeretnél beszélgetni róla. ;) Persze nem muszáj. :)

      Csak szerintem kezdek egy mellékbejegyzést írni a posztod alá. :D

      Tudom milyen érzés ilyen helyzetben lenni, amiben te is vagy, szóval elég együttérző tudok lenni. Ezért is gondolkoztam azon, hogy kiszámolom neked ezt. ne hogy úgy járj mint én, hogy ha nagyon lassan fog haladni feladod.

      Törlés
    4. Engem nagyon érdekel ez a téma, és szívesen beszélgetek veled! Plusz én komolyan mondom, egészen szeretek kalóriákat, tápanyagokat számolni, talán tudok róla neked pár jó szót mondani (na nem mintha profi lennék :)

      Nézd csak, itt az e-mail címem: zurelily@gmail.com
      Írj! :)

      Törlés
  3. Szívből gratulálok! Nagyon dögös vagy! Wow!

    VálaszTörlés