2012. december 3., hétfő

Kapszulás kávéfőző olcsón!

Ez csak egy gyors bejelentkezés lesz, de mindenképpen meg akartam osztani veletek! Tegnap benéztünk az Aldiba (egyébként már nagyon régen nem voltunk), és ott láttuk meg...

A Verona kapszulás kávéfőző 20 ezer Ft-ról 13 ezer Ft-ra van leárazva! Igaz, kicsit furán van kiírva, mert ki van plakátolva, hogy csak akkor ennyi, ha cserébe visszaviszed a régit (ami nyilván nem mindenkinek van). DE! megkérdeztünk egy eladót, és kicsit mogorván bár, de elmondta, hogy ennyi az akciós ára, és kész, nem kell hozzá csere :)

Én már nagyon régóta vágytam egy kapszulás kávéfőzőre, a múlt heti Tchibo akcióban majdnem meg is vettem a kisebb gépüket, de szerencsére nem jött össze! 

Szerencsére, mert van a közelünkben Aldi, úgyhogy szinte bármikor fogok tudni venni kapszulát, ráadásul nagyobb a választék is... Mellesleg olcsóbbra jön ki egy bögre kávé, és neten is csak jókat olvastam erről a gépről.

És szüleimtől pénzt kaptam szülinapomra, amit egészen eddig nem költöttem el (időhiány), úgyhogy gondolhatjátok, mennyire megörültem ennek az akciónak! 

Akár Karácsonyra is kiváló ajándék lehet, de csapjatok le rá gyorsan! Az akció tudtommal tegnap indult, és pl. a mi Aldinkban 2 gép maradt... Hogy még raknak-e ki, azt nem tudom.

Majd a heti összefoglalóban hozok róla saját képet is, de addig  is íme!! :)

Itt olvashattok róla

2 megjegyzés:

  1. Nem ismerem ezt a fajtát, de mi nemrég vettünk egy ilyet: http://fon.gs/cafissimo és imádjuk! Láttam te is írtál róla, szerintem fontold meg még egyszer!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, de igazából arról szól az egész bejegyzés, hogy már megvettem az Aldis kávéfőzőt, úgyhogy jó ideig nem fogok újat venni :)

      Plusz a Cafissimo sokkal drágább, és nem tud többet. Ja és a kapszula is drágább hozzá.

      Persze biztos jó, nem azt mondom, hogy nem - senkit nem akarok lebeszélni róla - de én ezzel a Martelloval nagyon meg vagyok elégedve :)

      Törlés