2012. március 23., péntek

4. nap

Nem fogytam többet, de bevallom nem is baj. Tudjátok, heti 0,5-1 kiló fogyás az egészséges. Persze amikor megláttam a mérleget, akkor kicsit rosszul esett, mert tegnap még futottam is - de belátom, hogy ez így jó.

Egyébként megint nagyon jól aludtam, és (magamhoz képest) korán keltem! Csodálatos :D Majd talán egy későbbi bejegyzésben fogok írni az alvással kapcsolatos problémáimról, legyen most elég annyi, hogy minden egyes jó alvásért hálás vagyok. Ez van :)

És akkor a kaják:
Alulevési fázis: 1 alma, gyümölcs sali (eper, kivi, ananász - úgy látszik ez a kedvencem :) és minimális kesudió. De ma nem tökmagoztam, megálltam :)

Túlevési fázis: Rizs, sütőben sütött rántott sajt, meg egy kis parenyica sajt, mert úúúgy szeretem :)
Na szóval ez most azért így, mert péntek van, és nagyböjtben legalább ezt betartjuk, hogy ilyenkor nem eszünk húst.

A második megjegyzésem pedig, hogy én minden rántott dolgot a sütőben szoktam sütni. Komolyan mondom, a sütős rántott husi sokkal jobb az olajban sütöttnél. 

A konklúzió pedig, hogy heti kb. 1 kiló fogyást szeretnék elérni, minden más csak plusz :)

4 megjegyzés:

  1. Nem szabad a mérleggel foglalkozni! Kell csinálni következesen a diétát és a mérleget le kell sza*rni. Olyan érzelmi hullámvasutakba lovalja bele magát az ember lánya, ami teljesen fölösleges! Kitartást! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira igazad van! Engem már olyan sokszor kikészített a mérleg, hogy borzasztó :/ Tényleg nem kellene vele foglalkozni, mert néha már ezen múlik, hogy milyen a napom: ha jót mutat, jó lesz a kedvem, ha nem, akkor nincs mit tenni :))

      Na ezt a hozzáállást sürgősen el kellene felejtenem :)
      Köszi szépen, igyekszem! :)

      Törlés
  2. Szia:)A rántott husit fólia alatt sütöd tepsiben??Vagy csak simán?Köszi:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Először is bepanírozom ''rendesen'', aztán sütőpapírral borított tepsibe teszem. Szilikonecsettel picit megkenem olajjal a felfelé néző felszínét (minimálisan, tényleg), és mehet be a sütőbe.

      Szóval nem sütöm fólia alatt :)

      Kb. félidőben ki lehet venni, és meg lehet forgatni a husikat, ill. ezt az oldalt is le lehet kenni vékonyan olajjal.

      Kb. 200 fokon olyan 40 percig sütöm (de ezt amúgy látja is az ember, hogy mikor jó, meg szét is lehet vágni egyet).

      Ja, és már Cordon bleu-t is készítettünk így, az is nagyon fincsi! :)

      A rántott sajtot pedig (tudom, ezt nem kérdezted :)) ugyanígy meg lehet csinálni. Szerintem egyébként rántott sajtnak a legjobb talán a rántani való sajt, külön lehet erre a célra kapni, na ez nem folyik szét, és elég neki egy réteg panír. :)

      Törlés