2012. június 11., hétfő

Sikerült: 10,6 km!!!

Hát! Nem gondoltam volna, hogy ez ma lesz... :) Nem is tudom, kb. a 200. méter környékén bevillant, hogy talán le tudnék futni két kört is... Ez már csak azért is nagyon vicces, mert 200 m az nem 5300, tehát annyira az elején vagy még a körnek, hogy abban sem lehetsz biztos, mi lesz 1 km múlva. Bármi történhet közben, hirtelen rosszul leszel, vagy csak simán fáradt vagy, és nem bírod. (És igen, volt már velem ilyen!)

Na de :) Valami bekattant ekkor. És az első kör annyira könnyen, annyira lazán ment, hogy nem akartam már megállni. A biztonság kedvéért azt mondtam magamnak, hogy már az is jó, ha pár száz méterrel többet futok a tervezett 1 körnél - szóval nem volt rajtam nyomás egyáltalán. Teljesen más volt így, mintha eleve úgy indultam volna már el, hogy: két kör, és kész, egy centivel sem kevesebb! :D

Szóval az első kör után úgy 2000 méteren át semmi más sem volt, csak a ''flow''. Szuper volt! Nem ez az első flow élményem, de a flowra akkor sem lehet mondani, hogy ekkor meg ekkor jobb lett volna... A flow, az flow. Úgyhogy ugyanolyan jó volt, mint először.


Mindenesetre az utolsó pár km már sokkal nehezebb volt, az utolsó 1 pedig egyenesen kemény. Akkor már TUDTAM, hogy ezt meg kell csinálni, és kész - de nehéz volt, nagyon nehéz. 

De MEGCSINÁLTAM! 1 óra 26 perc valamennyi lett, szóval nem is lett sokkal rosszabb a második kör, mint az első (az első kb. 40 perc volt pontosan).

Azért is jött most ez jól nekem, mert pár napja igazi mélypontra kerültem a tanulás szempontjából. Tudjátok, lesz ez a nagyon nehéz szigorlatom - és a múlt héten két napig is durván pánikoltam, alig bírtam tanulni - úgy éreztem, hogy én erre nem vagyok képes. 

Hát. DE! Aki 10,6 km-t lefut megállás nélkül, az csak ne rinyáljon a tanulás miatt szerintem :)

2 megjegyzés:

  1. Gratulálok!!!! :)) Ez szuper eredmény :)
    A tanuláshoz pedig kitartást :)

    VálaszTörlés