2012. május 22., kedd

A cél: 100 km!

Nos, talán már néhányan észrevettétek az oldalsávban az új kis matricámat. Lesz egy nehéz szigorlatom pár héten belül, és úgy gondoltam, hogy hatalmas nagy löketet adna, ha addig is rendszeresen futnék, és lenne egy kis célom :)

Kb. 4 hét alatt 100 km nem annyira sok, persze ha az időjárás is engedi :)

Ez nagyon fontos most nekem, mert az előző vizsgaidőszakban (tehát cirka 2 hónap alatt!!!) 10 kilót híztam. Hát igen, ez elég döbbenetes és beteges dolog szerintem - de ne is menjünk bele ennél jobban az orvosképzés szépségeibe :P Így vagy úgy, de itt szinte mindenkit leamortizál a vizsgaidőszak.

Na most, tavaly ilyenkor épp ennek az ellenkezője történt: rendszeresen futottam, egészségesen étkeztem - fogytam, de ami még fontosabb, hogy 1) jól éreztem magam, és 2) jobban tudtam tanulni!

Úgyhogy: most zsinórban három nap is a Margit-szigeten futottam. 

Vasárnap: 5,3 km
Hétfő: 5,4 (nem odáig futottam, mint ahonnan indultam, hanem a következő kútig, szerintem volt az plusz 200 m is, de menjünk biztosra)
Kedd (vagyis ma): 5 km

Ma azért ennyit futottam, mert nagyon nem éreztem jól magam közben. Párszor meg is kellett állnom, le kellett ülnöm egy kicsit, annyira elszédültem (!) - nem szokott velem ilyen lenni. De az 5 km az megvolt. Igen, mondhatnátok, hogy mi lett volna még plusz 300 m, de ezt is nagyon nagyon nehezen bírtam...

Úgyhogy ez most nem volt az igazi, de majd lesz jobb. :) Egyébként csepergett is kicsit az eső, mondjuk ez nem volt annyira zavaró számomra.

1 megjegyzés:

  1. Ez nagyon jól hangzik, hajrá! :))

    Én is ezt tapasztaltam az előző vizsgaidőszakomban, hogy sokkal jobban ment így a tanulás, teljesen felrázott és felébresztett a mozgás az amúgy nagy punnyadásból :D

    VálaszTörlés