2012. május 20., vasárnap

Margit-sziget kör

Kb. 19:15-kor indultunk el a pályán az unokatestvéremmel, úgyhogy a Nap lemenőfélben volt, és csodálatos volt a látvány! Végülis nem futottunk együtt, ő gyorsabban ment, de meg-megállt néha sétálni, én inkább lassabban, de megállás nélkül.

Nagyon jól esett! Ugyan az 5 km szerencsére már nagyjából egy éve nem álom számomra (tavaly júniusban futottam le először, ha jól emlékszem) - de azóta híztam, nem is keveset, aztán leadtam belőle valamennyit, újra jobb lett az állóképességem, stb... Lényeg, hogy futottam már idén is ennyit, de nem is ez volt itt a lényeg, hanem az az egész hangulat, meg látvány...

Ha tehetitek, egyszer mindenképpen fussátok le a Margit-szigeti kört! 5,3 km, és szinte végig rekortán van (bár elég keskeny, és elég sokan futnak, úgyhogy lesz majd előzgetés bőven :) 



Ezek még a futás előtt készültek (és igen, elég hülyén nézek ki :D A fejpántot anyukám kötötte, ami nagyon szupi - viszont azért ''kellett'' viselnem, mert nagyon rövidre vágattam tegnap a hajamat, és nem akartam, hogy a szemembe lógjon  :)

2 megjegyzés:

  1. Ááá, de jó neked, hogy van/volt lehetőséged a Margit-szigeten futni :) A Pesten tanuló ismerőseimtől néha hallom milyen jó, irigykedem is rájuk egy kicsit :D
    A hajad pedig nagyon jó lett:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó köszi, nekem is nagyon bejön! :D Sajnos nekem sincs igazán lehetőségem a szigeten futni, mert debreceni vagyok egyébként :) Csak ugye szoktam hazajönni látogatóba (Pest mellé) - és így azért kicsit közelebb van, de még mindig nem az igazi :D Pedig úúú mennék én máskor is, ha lenne rá lehetőség, mert nagyon szuper :)

      Törlés