2012. május 12., szombat

Menta mánia

Sziasztok! Eléggé el voltam havazva a héten, volt egy fogpótlástan zh-m szerdán, meg pénteken egy jó kis szájsebészet gyakorlati vizsgám - úgyhogy elég sokat tanultam, keveset aludtam, még kevesebbet sportoltam :( De újra itt vagyok! :) 

Ma pedig a Joy napok keretein belül vettem egy szuper nadrágot a C&A-ban! Imádom a menta színt, van menta körömlakkom, táskám, pénztárcám, felsőm - és most már nadrágom is! :) 



Végre egy nadrág, ami nem hosszú rajtam sem! :)

Bevallom gondolkoztam rajta, hogy végülis hordhatom-e én ezt a nadrágot: tudom, messze vagyok még egy jó alaktól, ez tény. De annyira elhanyagoltam magam az utóbbi fél évben, meg annyira nullán volt az önbizalmam, hogy most úgy vagyok vele, hogy nem, nem fogok csak feketében meg szürkében járni! Nem fogom kerülni a rövidnadrágot, topokat, szoknyákat. 

Tudom, hogy sokat kell még fogynom, de azt hiszem, hogy bizonyos kereteken belül azért vehetek magamnak egy-két divatos dolgot, nem?
De azért mondjátok meg, ha nagyon nem :D

4 megjegyzés:

  1. Hordhatod. :) Csinos vagy, attól hogy van rajtad itt-ott pár kg, a kövértől nagyon távol állsz. Én is szeretem az ilyen nadrágokat, mondjuk én csak hosszú felsőkkel. Ez a szín engem nem ragadott magával, én most barackmániás vagyok. :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Hogy mondjam, teljesen tisztában vagyok magammal, szóval azért jobban örülnék, ha azok a kilók eltűnnének, dehát ezen dolgozom folyton :D

      A barackot is szeretem, de most ez a favorit :)

      Törlés
  2. Simán hordhatod! Mikor ránéztem a képre egyből jó kedvem lett, olyan nyárias, vidám a szerkód:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Nekem is az tetszik benne, hogy annyira friss, nyárias :)

      Törlés