2011. szeptember 17., szombat

Insanity - 20. és 21. nap

20. nap: Plyometric Cardio Circuit
21. nap: Pihenőnap

Na mármost, ma csináltam a Plyot, viszont holnap nem tartok pihenőnapot, mert szeretném, ha meglenne a héten a 4 nap mozgás. :) Bár igaz, hogy heti ötöt ''írtam elő'' magamnak, de most ez sikerült.

Mondjuk az is igaz, hogy mindenhová bicajjal járok, szóval naponta minimum 30 perc aerob mozgás megvan. Ez már biztosítja a jó közérzetemet, még ha a fogyáshoz nem is elég - na de nem is azért csinálom. :)

A pulzusmérőmet pedig még mindig nagyon várom! Komolyan mondom, egyszer egy egész nap magamon fogom hagyni, csak hogy lássam, alapból mennyi kalóriát égetek el az én mozgásszegény életemben (értsd: egyetemista, könyvek felett görnyedés...)

Jó hír viszont, hogy mióta odafigyelek rá, a napi 3 liter folyadék simán megvan. Igazából 2 üveg ásványvizet iszom naponta, plusz amit még megkívánok: mondjuk ebédhez egy pohár üdítő, vagy a napi 2-3 bögre csalántea, amit most kúraszerűen iszom a vízvisszatartás ellen. Ergo legtöbbször 4 liter is lemegy egy nap. :)

A csalántea amúgy nagyon fincsi - én citrommal és édesítővel iszom. Üdítők terén pedig ajánlom a Lift nevűt, amit több ízben is lehet kapni, és édesítőszer van benne. A meggyes és a szőlős a kedvencem, a többi elég mű.

2 megjegyzés:

  1. Jujj én a Liftet nem szeretem. :( Ami a többit illeti nagyon ügyes vagy!! :)

    VálaszTörlés
  2. Hát a Lift nem éppen az üdítőitalok csúcsa, de a különböző ízek között is vannak fokozatok. :) Plusz jó alternatíva lehet mondjuk Fanta, Sprite, stb. helyett. Mit mondjak, elég kevés cukormentes üdítőital van... Aztán nem lehet mindig koffeines italt inni, ha az ember valami üdítőre vágyik, és ugye Mo.-n kb. a Coca Cola és a Pepsi a két nagy márka, amiből van cukormentes. (Külföldön persze mindenből van light: Fanta, Sprite, stb.)

    Na de nem mintha ezek olyan egészségesek volnának, nem ezt mondom, csak néha azért jöhetnek. Vagyis jöhetnének, így viszont marad a Lift néhanapján :)

    Amúgy árban is elég meggyőző :D

    VálaszTörlés