2012. április 17., kedd

29. nap - Zumba

Sziasztok! Tehát ma zumbán voltam. Hogy lehet ez, hiszen eddig nem túlságosan rajongtam érte, sőt. Nos, a Medikus hét keretein belül jó kis fitnesz órákra is be lehetett menni ingyen. Volt egy kis romantikája a dolognak, mert hűvös, esős idő volt egész nap, a sátor meg épp csak egy picivel volt elviselhetőbb hőmérsékletű (rövidujjú pólóban és stb) mint a kinti hőmérséklet.

De csak szuperlatívuszokban tudok beszélni erről az óráról, szerintem fantasztikus volt. És úgy láttam-hallottam, hogy mások is ilyen véleménnyel jöttek el a végén. Ehhez a pozitív élményhez nagyon sokat hozzátettek a jó zenék és maga az instruktor!

Lente Lilláról van szó, ha esetleg valaki debreceni, feltétlen menjen el egy órájára. Ez a csajszi fantasztikus! Végig ugrált és pörgött, ÉS arról nem is beszélve, hogy szuper érzéke van a tánchoz, senki más nem tudta úgy rázni magát a teremben, mint ő. (jó értelemben :)

És mindemellett nagyon jófej is volt :)

Na azt hiszem ennyi elég is az ömlengésből, a lényeg, hogy szuper élmény volt, pedig előtte voltak kétségeim (főleg hogy délután a suliból hazajövet full eláztam a biciklin, úgyhogy elgondolkoztam rajta, hogy vissza menjek-e egyáltalán a zumbára.)

Csütörtökön pedig irány a spinning! Már alig várom :)

3 megjegyzés:

  1. És az egyetemen voltál nála órán?
    Hová jársz spinningelni?
    Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Sajnos nem voltam, de majd a következő tanévben mindenképpen szeretnék eljutni :)

      A bejegyzésben konkrétan a medikus heti spinningre céloztam. De egyébként a Corpusba jártam egy időben spinningelni, azt tudom ajánlani. (De az egyetemen is szokott lenni egyébként, a hármas kolinál)

      Törlés