2012. április 23., hétfő

Ez zsír! - új oldal


Új oldal nyílt a life.hu közreműködésével. A cikk alapján egyértelmű MyFitnessPal koppintásnak tűnik, DE! mivel sokan nem tudnak (jól) angolul, szerintem ezt inkább pozitív kezdeményezésnek kell felfogni, és ha ügyesen építik fel az oldalt és fejlesztik, akkor sok embernek segíthet.

Továbbá nekem mindig is egy nagy problémám volt az MFP-vel: az adatbázis csonkasága. Sajnos kevés magyar használta az oldalt, és kevés volt a Magyarországon kapható étel az adatbázisban. Úgyhogy rengetegszer tippelnem kellett a kalóriákat illetően, vagy ha tudta is az adott pl. joghurt értékeit, csak a kalóriákat tudtam beírni a napi listába, mást nem. Így tehát ez sokat csökkentett számomra az oldal értékéből (bár erről nyilván nem tehetnek, nem én voltam a célcsoport, ennyi).

Na most kíváncsiságból regisztráltam az oldalra, majd beszámolok róla. Addig is, ha valakinek van kedve, regisztráljon :)

2 megjegyzés:

  1. http://higgymagadban.blogspot.com/
    en is regisztralatam, kivancsi vagyok ra, habar nekem nagyon soknak tunik a kaja, 1800kcal-el

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Valóban, az rengeteg csak úgy magában. Viszont MFP-n is volt egy irányzat, miszerint a ledolgozott kalóriákat ''visszaettek'' (persze ezzel nem mindenki ért egyet). Na most ha alapból mondjuk 1200 kcal-t vinnél be, de ledolgozol 600 kcal-t... Akkor úgy már kicsit jobban hangzik az 1800. Hozzáteszem: szerintem. Szóval mindenki a saját belátása szerint :)

      Törlés