2011. április 27., szerda

My Fitness Pal

Tegnap nem tudtam elaludni, úgyhogy nézegettem a mobilomon az androidos marketet, hogy miket lehet ingyen letölteni (nagyon sok mindent). 

Véletlenül ráakadtam a My Fitness Pal nevű alkalmazásra, gyorsan le is töltöttem, és regisztráltam. Azért írok róla, mert az interneten keresztül is használható, sőt, itt sokkal teljesebb. 

Az a lényege az egésznek, hogy beírod az adataidat (súly, magasság, életkor, nem, stb), és hogy mi a célod, fogyni, vagy éppen hízni szeretnél. Ezek után beállíthatod, hogy mondjuk 1 hét alatt 1 kilót szeretnél fogyni. Ez alapján megállapít neked egy ajánlott napi kalóriabevitelt.

A lényege az egésznek, hogy minden nap beírogatod, hogy miket ettél és ittál aznap, és ezáltal láthatod, hogy hány kalóriát vihetsz még be az adott napon. Természetesen az edzést is fel lehet / kell a listára vezetni, azt természetesen kivonja a bevitt kalóriákból.

Első blikkre ennyit tudok róla elmondani, mivel még csak ma kezdem el használni. Majd később írok róla beszámolót, hogy mennyire válik be :)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Még csak most kezdtem el használni ezt a myfitnesspal alkalmazást, de egyszerűen nem értem. Nem tudnál segíteni abban h hogyan kell kezelni?? Vagy hogy hol lehetne hozzá hasznlati útmutatót keresni?? mert nagyo sok jót hallottam róla! Neked meg hatalmas gratuláció a fogyásért, nekem sehogy sem megy...

    VálaszTörlés
  2. Szia kedves Enci! Már eddig is terveztem egy útmutató írását az MFP-hez, de a kérésed még adott egy hatalmas löketet :)) Ígérem, hogy holnap, vagy legkésőbb holnapután írok róla egy bejegyzést! Nagyon nagyon hasznos szerintem, úgyhogy remélem, hogy segítségedre lesz majd ;)

    És tudod minden kezdet nehéz, ha tudnád, hogy mennyit szenvedtem az elején :// De ha egyszer beindul, nagyon szuper lesz, és minden apró sikernek tud örülni az ember, úgyhogy semmiképp ne hagyd, hogy az akadályok eltántorítsanak!

    Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon kedves vagy köszönöm és lelkesítő :)

    VálaszTörlés