2011. június 11., szombat

Belefogytam (képekkel :)

Holnap kiöltözős eseményre vagyok hivatalos, de mostanában olyan elfoglalt voltam, hogy egészen a mai napig nem gondolkoztam el komolyabban azon, hogy mit vegyek fel. Nagy hiba volt :D

Nekiálltam próbálni a ruháimat (múltkor már írtam róla, hogy kifogytam a piros koktélruhámból, de az nem is ilyen rendezvényre való, szóval azt fel sem próbáltam). Először jött a 2009/2010 Szilveszterén viselt fekete ruhám, amit szintén kifogytam. Egy övvel még talán elmenne, de nem az igazi. (Lecsúszik, állandóan húzogatni kell felfelé, mivel pánt nélküli)

Felpróbáltam azt a ruhámat is, amit 2 évvel ezelőtt szülinapomra kaptam. Talán ez jött be a legjobban, mert szintén fekete, és nagyon csinos, ráadásul olyan a szabása, hogy ha fogysz valamennyit, akkor is jól áll. Az előző kettő pedig kifejezetten olyan, amin 1-2 kiló plusz vagy mínusz is nagyon meglátszik.

Télen vettem a Mango outletben egy indigókék összeállítást (szoknya + blúz), ami nagyon nagyon megtetszett a próbababán, de sajnos mind alsó, mind felső rész csak 38-as méretben volt (elég kicsi 38-as darabokról van szó ráadásul), de nagyon le volt árazva, szóval megvettem motivációnak. Tudtam, hogy egyszer bele fogok férni!

Hát, néha-néha felpróbáltam időközben, de se a blúz, se a szoknya nem jött rám. Főleg a szoknyával voltak gondok, mert nem tudtam felhúzni a combomon, nagyon féltem, hogy szétreped. Szóval vártam :D

Ma felpróbáltam kíváncsiságból, persze még mindig nem az igazi, de feljött rám. A felső és az alsó rész is :) A felsőre azt mondom, hogy oké, de az alsónak egészen különleges megoldása van: egy szoknya, és arra van rávarrva a két oldalán még egy-egy anyagrész. Na, és a szoknya kicsit még felcsúszik rajtam, nem úgy áll, mint kellene, ezért a külső részek lejjebb érnek, szóval így egy kicsit furán néz ki. Egy szó, mint száz, még legalább 5 kilót kell fogynom bele, hogy teljesen elégedett legyek. De a lényeg, hogy belefogytam! Nézzétek csak:

(Igen, a kádban állok, mert csak itt van olyan tükör, amiben le tudom fényképezni magam :D A rendetlenségért pedig bocsi :$)


Ez pedig az a ruhám, amit az Ákos koncerten viseltem május 14.-én. Hát, amikor megvettem, még viszonylag nehezen lehetett felhúzni a cipzárt. Most már szerintem túl laza az egész ruha... Akkor pánt nélkül volt rajtam, de most nem tudom már a pántja nélkül felvenni. 

Mindkét ruhánál bocsi a gyűröttségért, az a helyzet, hogy albérletben lakom, és a szekrényben nincs vállfás rész. Úgyhogy minden ruhámat (ingeket is...) összehajtogatva tudom csak tárolni. Sajnos :(

És igen, végre volt bátorságom képeket megosztani magamról :)

2 megjegyzés:

  1. Nekem a piros nagyon tetszik!
    Ügyes vagy, hogy belefogytál a szép ruhákba :))

    VálaszTörlés
  2. Köszi :) Nekem is a piros tetszik jobban, a kék kicsit öregít rajtam, de nem baj :)

    VálaszTörlés