2011. június 22., szerda

Jó hírek

Szerencsére sikerült mindkét vizsgám :) A neuró nagyon fontos volt, mert 8 kredites tárgy, és erre ment rá nagyjából az egész félévem... Gyilkos egy tantárgy, annyit mondhatok... De szerencsére VÉGE :)

A forgalmi vizsgám is sikerült, még mindig alig tudom elhinni. Most mentem először! Igazából több órát vezettem le, mint amennyi kötelező lett volna, kb. olyan 12 órát vettem még pluszban. De nem bánom, ezt muszáj volt, ugyanis még nagyon nagyon bizonytalan voltam akkor, és biztos, hogy nem sikerült volna a vizsgám. A vizsga egyébként nagyon jó volt, én voltam az utolsó vizsgázó, úgyhogy elég hamar le is ment, a vizsgabiztost haza is vittük (szóval sietett, na :D), kb. 20 perc alatt vége is volt. (De elég nagy volt a forgalom...)

Szerintem jól ment egyébként :) Szóval pipa. Viszont jogsim még egy darabig nem lesz, ugyanis az egészségügyi vizsgám hiányzik még, egyszerűen nem volt rá időm, hogy megcsináljam. Amint meglesz a biokémia szigorlatom, megyek vizsgázni eü-ből! Nincs mellébeszélés :) És utána végre kézhez kaphatom a jogosítványomat... :)

Viszont teljesen  nullán vannak az energiáim, napok óta nem tudtam kialudni magam, olyan iszonyatosan kimerült vagyok, hogy azt elmondani nem lehet... Ma éjjel megpróbálom pótolni az alvást, aztán holnap újraindul (vagy inkább folytatódik) a hajtás. 

A következő cél: biokémia szigorlat. És 5 km futás megállás nélkül :))

3 megjegyzés: